Χοιρινές μπριζόλες με πιπεριές στο τηγάνι



Μια συνταγή της κυρίας Pellumbesha Lumi για ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Χοιρινές μπριζόλες με πιπεριές στο τηγάνι

Φανταστικές χοιρινές μπριζόλες που πρέπει να δοκιμάσετε!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε, και στεγνώνουμε της μπριζόλες. 
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, αλατίζουμε τις μπριζόλες και από τις δυο πλευρές και τις σοτάρουμε για λίγα λεπτά να μαγειρεύουν και να πάρουν ωραίο χρώμα. 
Αποσύρουμε τις μπριζόλες σε ένα πιάτο. 
Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε πιπεριές χρωματιστές κομμένες σε λεπτές φέτες, κρεμμύδι ξερό σε λεπτές φέτες και 2 σκελίδες σκόρδο. 
Βάζουμε αλάτι και λίγη ζάχαρη και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να πάρουν χρώμα. 
Προσθέτουμε 5 - 6 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο και μισό ποτήρι ζεστό νερό. 
Βάζουμε μαζί με τα λαχανικά τις μπριζόλες με το ζουμί τους από πάνω, σκεπάζουμε και αφήνουμε να μαγειρεύουν σε χαμηλή φωτιά. 
Αποσύρουμε το τηγάνι από την φωτιά και προσθέτουμε 5 - 6 φύλλα βασιλικού, 8 -10 αγγουράκια τουρσί και ένα κομμάτι βούτυρο και ανακατεύουμε. 
Σερβίρουμε μαζί με πιπεριές και την σάλτσα.