Ρίχνουμε το σιμιγδάλι βροχηδόν και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε 1 αυγό και ανακατεύουμε γρήγορα.
Προσθέτουμε λίγο κίτρινο τυρί, τη φέτα και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Κόβουμε το φύλλο σε λωρίδες 4 εκατοστών.
Λαδώνουμε και βάζουμε 1 κουταλάκι του γλυκού γέμιση.
Τυλίγουμε τρίγωνα και κλείνουμε στο τέλος το φύλλο βρέχοντάς το με λίγο νεράκι.
Τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, στο πρώτο ράφι από κάτω μέχρι να πάρουν χρώμα.
Σημειώσεις
Αν χρησιμοποιήσετε 1 πακέτο φύλλο θα διπλασιάσετε τα υλικά.
Αν θέλετε βάζετε αλάτι στο μείγμα. Εγώ δεν έβαλα γιατί ήταν ήδη αλμυρή η φέτα.
Αν θέλετε μπορείτε να τα τηγανίσετε αντί να τα ψήσετε.
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!