
Μια συνταγή της κυρίας Ευτυχίας Παπαθανασίου για ΦΙΟΓΚΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΡΟΚΦΟΡ από την ομάδα στο Facebook ΦΑΝΤΑΣΊΑ ΓΕΥΣΕΩΝ
Υλικά
400 γρ. κιμά (περασμένος 1 φορά στη μηχανή )
1 μέτριο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
250 γρ. μανιτάρια άσπρα
1 πιπεριά πράσινη
Pummaro σπιτική ντομάτας
2 κουταλιες της σούπας ντοματοπελτέ
250 γρ. Τυρί Ροκφόρ
αλάτι
1 μέτριο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
250 γρ. μανιτάρια άσπρα
1 πιπεριά πράσινη
Pummaro σπιτική ντομάτας
2 κουταλιες της σούπας ντοματοπελτέ
250 γρ. Τυρί Ροκφόρ
αλάτι
Εκτέλεση
Όπως κάνουμε τη σάλτσα με κιμά για μακαρόνια έτσι φτιάχνουμε και αυτή με τη διαφορά ό,τι αφού γίνει ο κιμάς προσθέτουμε τα μανιτάρια που έχουμε ξεφλουδίσει και την πιπεριά.Αφού γίνουν, στο τέλος προσθέτουμε και το τυρί Ροκφόρ να λιώσει στη σάλτσα.
(σ,σ, ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ: Εδώ θα βρείτε την εκτέλεση για τη συνταγή Μακαρόνια με κιμά).