Χοιρινά φιλέτα με κάρυ και ρύζι



Μια συνταγή της κυρίας Μένιας Στεφοπούλου για ΧΟΙΡΙΝΑ ΦΙΛΕΤΑ ΜΕ ΚΑΡΥ ΚΑΙ ΡΥΖΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Χοιρινά φιλέτα με κάρυ και ρύζι

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζω στη χύτρα μου ελαιόλαδο, παίρνω 3 ή 4 φιλέτα και τα περνάω από το λάδι.
Τα βάζω σε ένα πιάτο.
Στο ίδιο λάδι τσιγαρίζω ένα κρεμμύδι, πιπεριές, καρότα και λίγα μανιτάρια.
Μετά βάζω και τα φιλετάκια, ρίχνω ένα κουταλάκι του γλυκού κάρυ, χυμό από 2 λεμόνια, αλάτι, πιπέρι, δυο - τρεις κόκκους πιπέρι πολύχρωμο, προσθέτω 3 ποτήρια νερό, κλείνω τη χύτρα και το αφήνω να βράσει περίπου 45 λεπτά.
Μετά ανοίγω τη χύτρα, λιώνω σε λίγο νεράκι 2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ, το ρίχνω μέσα και το αφήνω να δέσει και αφήνω όση σάλτσα θέλω.