
Υλικά
Παντεσπάνι
8 αυγά
24 κοφτές κ.σ. ζάχαρη 
16 κ.σ. αλεύρι
1 μπέικιν 
8 κ.σ. κακάο 
Σιρόπι για το παντεσπάνι
(Μόνο για να ποτίσει ελαφρώς)
2 ποτήρια νερό
1 ποτήρι ζάχαρη
1 κ.σ. νεσκαφέ
Βράζουμε για 4 λεπτά
Σαντιγί
2 μορφατ 
1 καραμελωμενο ζαχαρουχο 
Για τη σοκολάτα από πάνω
250 γρ, κρέμα γάλακτος 
250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 
1 κ.σ. μέλι. 
Εκτέλεση
Χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν. 
Ρίχνουμε το αλεύρι με το μπέικιν και το κακάο.
Ψήνουμε σε ταψί 38 εκ, σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα γύρω στα 30 λεπτά.
Αφού κρυώσει κόβουμε στη μέση, σιρόπι, σαντιγί, κλείνουμε με το άλλο μισό παντεσπάνι, σιρόπι, σαντιγί και από πάνω τη σοκολάτα.
Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και τη ρίχνουμε στην κουβερτούρα. Κρυώνει και βάζουμε και το μέλι.
Το απλώνουμε από πάνω και διακοσμούμε με ροζέτες σαντιγί.

Δημιουργός συνταγής: Theodosia Halvatzh