Νηστίσιμα μπισκότα πορτοκαλιού



Μια συνταγή της κυρίας Georgia Chatzimanoli-Grimwood για ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ.


Νηστίσιμα μπισκότα πορτοκαλιού

ΠΟΛΎ ΩΡΑΊΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΑΝΆ

ΥΛΙΚΆ
125 ΓΡ. ΒΙΤΑΜ
1 ΦΛΥΤΖΆΝΙ ΗΛΙΈΛΑΙΟ
1 ΦΛΥΤΖΆΝΙ ΖΆΧΑΡΗ
1/2 ΦΛΥΤΖΆΝΙ ΦΡΈΣΚΟ
ΧΥΜΌ ΠΟΡΤΟΚΆΛΙ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
1/2 ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΣΟΔΑ
ΞΎΣΜΑ ΑΠΌ ΈΝΑ ΠΟΡΤΟΚΆΛΙ
1 ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΜΠΕΙΚΙΝ
750 ΓΡ. ΑΛΕΎΡΙ Γ.Ο.Χ

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
ΧΤΥΠΆΜΕ ΣΤΟ ΜΙΧΕΡ ΤΗ ΖΆΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΑΜ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΈΧΟΥΜΕ ΒΆΛΕΙ ΤΗΝ ΣΌΔΑ ΝΑ ΛΙΏΣΕΙ.
ΣΤΑΜΑΤΆΜΕ ΤΟ ΜΙΧΕΡ ΚΑΙ ΠΡΌΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΎΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ.
ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΈΡΙΑ, ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΣΧΗΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΉΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΆ, ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΎΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΆΣΕΙΣ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΧΡΏΜΑ,
ΕΑΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΡΊΧΝΟΥΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΕΠΑΝΩ ΠΡΙΝ ΤΑ ΨΗΣΟΥΜΕ.
ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΓΑΛΑ ΑΜΥΓΑΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΙΝΈΛΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΙΝ ΒΆΛΩ ΤΗΝ ΖΆΧΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΉΣΕΙ.