Νηστίσιμα μπισκότα βρώμης



Μια συνταγή της κυρίας Pellumbesha Lumi για ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΡΩΜΗΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Νηστίσιμα μπισκότα βρώμης

Γρήγορα, υγιεινά και υγιεινά!

Υλικά
120 γρ. νιφάδες βρώμης (κουάκερ)
120 γρ. μέλι (προσοχή, να είναι ρευστό)
100 γρ. ταχίνι

Βάζουμε και τα τρία υλικά σε ένα μεγάλο μπολ. 
Τα ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι. 
Τυλίγουμε το μείγμα με μεμβράνη ή με λαδόκολλα, δίνοντάς του, όσο γίνεται, σχήμα μπαστουνιού.
Το αφήνουμε για 30 λεπτά στην κατάψυξη, ώστε να μπορεί μετά να κόβεται. 
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.
Στρώνουμε με λαδόκολλα μία λαμαρίνα (ή ένα ταψί). 
Κόβουμε το μείγμα σε ροδέλες και τις αραδιάζουμε πάνω στη λαμαρίνα, αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους γιατί θα απλώσουν. 
Ψήνουμε τα μπισκότα στον φούρνο για 10 - 12 λεπτά.
Ανάλογα με το πάχος τους, θα βγουν πιο μαλακά ή πιο τραγανά. 
Όταν κρυώσουν εντελώς, τα φυλάμε σε δοχείο για τρόφιμα που κλείνει αεροστεγώς. 
Σερβίρουμε με λίγη άχνη και κανέλα.