
Υλικά
- 250 γρ. κουβερτούρα,
- 250 γρ. βούτυρο,
- 5 αβγά,
- 150 γρ. ζάχαρη,
- 100 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο
Εκτέλεση
- Βάζουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο να λιώσουν στη φωτιά σε Μπεν Μαρί.
- Σε άλλο μπολ χτυπάμε τα αβγά με την ζάχαρη.
- Ρίχνουμε σιγά σιγά την λιωμένη κουβερτούρα μέσα στα αβγά διαδοχικά με το αλεύρι και ανακατεύουμε να ενσωματωθούν.
- Περνούμε φρμάκια τα βουτυρώνουμε, αλευρώνουμε και μοιράζουμε σε όλα σχεδόν μέχρι τη μέση. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς ακριβώς 8 λεπτά.

Δημιουργός συνταγής: Alexandra Lessi