
ΜΠΑΤΖΙΝΑ
Υλικά
- 4 κολοκυθάκια
- 3/4 ποτηριού γάλα
- 2 ποτήρια αλεύρι και κάτι
- 1/3 ποτηριού ελαιόλαδο
- 1 μπέικιν πάουντερ
- 2 αυγά
- Πιπέρι
- Αλάτι
- 1 μεγάλο κομμάτι τυρί φέτα.
Εκτέλεση
- Τρίβουμε τα κολοκυθάκια.
- Τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε για 10 λεπτά.
- Τα στίβουμε καλά.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, προσθέτουμε το κολοκύθι και το τυρί.
- Ανακατεύουμε καλά.
- Απλώνουμε σε ένα λαδωμένο ταψί και ψήνουμε για 40 - 50 λεπτά στους 180C.
- Μετά είναι έτοιμη και τη σερβίρουμε.
Δημιουργός συνταγής: Irini Baxevani
