Μπατζίνα



ΜΠΑΤΖΙΝΑ


Υλικά

  • 4 κολοκυθάκια
  • 3/4 ποτηριού γάλα
  • 2 ποτήρια αλεύρι και κάτι
  • 1/3 ποτηριού ελαιόλαδο
  • 1 μπέικιν πάουντερ
  • 2 αυγά
  • Πιπέρι
  • Αλάτι
  • 1 μεγάλο κομμάτι τυρί φέτα.


Εκτέλεση 

  1. Τρίβουμε τα κολοκυθάκια.
  2. Τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε για 10 λεπτά.
  3. Τα στίβουμε καλά.
  4. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, προσθέτουμε το κολοκύθι και το τυρί.
  5. Ανακατεύουμε καλά.
  6. Απλώνουμε σε ένα λαδωμένο ταψί και ψήνουμε για 40 - 50 λεπτά στους 180C.
  7. Μετά είναι έτοιμη και τη σερβίρουμε.


Δημιουργός συνταγής: Irini Baxevani

Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!


Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget