Πάστα Φλώρα



Μια συνταγή της κυρίας Roula Tsirka για ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Πάστα Φλώρα

Ψήσιμο και έτοιμη για το πρωινό μας καφεδάκι

Υλικά
420 γρ. αλεύρι
1 κ. γλ. μπέικιν
40 γρ. άχνη ζάχαρη
210 γρ. βούτυρο
1 αυγό
30 ml κονιάκ
ξύσμα μισού λεμονιού
400 - 600 γρ. μαρμελάδα βερίκοκο

Φτιάχνουμε τη ζύμη ανακατεύοντας όλα τα υλικά.
Τη στρώνουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι και κρατάμε λίγη για να φτιάξουμε κορδόνια.
Αδειάζουμε τη μαρμελάδα.
Βάζουμε και τα κορδόνια
Άλειμμα με αυγό και 1 ώρα ψήσιμο στους 180 βαθμούς.