Κατσικάκι λεμονάτο στη γάστρα με πατάτες baby



Μια συνταγή του κυρίου Stavros Tsalampounis για ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ BABY από την ομάδα στο Facebook Γλυκά κουταλιού και φαγητά ....πιρουνιού!!


Κατσικάκι λεμονάτο στη γάστρα με πατάτες baby

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πολύ απλά σοτάρουμε το κρέας με κρεμμύδι και σκόρδο και κάνουμε μια καλή βράση.
Βάζουμε στη γάστρα με πατατούλες baby με τη φλούδα τους πολύ καλά πλυμένες, μουστάρδα, ρίγανη, πιπέρι, το χυμό 2 λεμονιών, ελαιόλαδο και 1 φλ. νερό.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς με σκεπασμένη γάστρα (ή σε ταψί πάρα πολύ καλά κλεισμένο με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο) και έπειτα ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου μία ώρα, μέχρι να ψηθεί το κρέας και να ροδίσει και να πιουν το νερό και να μελώσουν οι πατάτες.