Νηστίσιμα κεφτεδάκια με κιμά σόγιας



Μια συνταγή της κυρίας Ioanna Koulouri για ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΣΟΓΙΑΣ από την ομάδα στο Facebook Μαγειρικές Απολαύσεις


Νηστίσιμα κεφτεδάκια με κιμά σόγιας

Αφράτοι από μέσα και τραγανοί απ' έξω μούρλια γεύση!

Χρειαζόμαστε 200 γρ. κιμά σόγιας
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο,
2 σκελίδες σκόρδο,
1 ντομάτα τριμμένη,
λίγο δυόσμο,
1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη,
λίγο λάδι,
1 φακελάκι φρυγανιά τριμμένη,
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη,
λίγες σταγόνες ξύδι.
και αλεύρι για το αλεύρωμα στους κεφτέδες.

Φτιάχνουμε τη σόγια σύμφωνα με τις οδηγίες και στύβουμε καλά.
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε τη σόγια και τα υπόλοιπα υλικά, τα μπαχαρικά, πλάθουμε τα κεφτεδάκια, τα περνάμε από το αλεύρι και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να χρυσαφίσουν.