Νηστίσιμα κεφτεδάκια με κιμά σόγιας

Αφράτοι από μέσα και τραγανοί απ' έξω μούρλια γεύση!

Υλικά

200 γρ. κιμά σόγιας
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο,
2 σκελίδες σκόρδο,
1 ντομάτα τριμμένη,
λίγο δυόσμο,
1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη,
λίγο λάδι,
1 φακελάκι φρυγανιά τριμμένη,
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη,
λίγες σταγόνες ξύδι.
και αλεύρι για το αλεύρωμα στους κεφτέδες.

Εκτέλεση

Φτιάχνουμε τη σόγια σύμφωνα με τις οδηγίες και στύβουμε καλά.
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε τη σόγια και τα υπόλοιπα υλικά, τα μπαχαρικά, πλάθουμε τα κεφτεδάκια, τα περνάμε από το αλεύρι και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να χρυσαφίσουν.
Δημιουργός συνταγής: Ioanna Koulouri