Μακαρόνια χοντρά με μανιτάρια και πιπεριές



Μια συνταγή της κυρία Αναστασιας Βλαχου για ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Μακαρόνια χοντρά με μανιτάρια και πιπεριές

Ένα απλό νηστίσιμο φαγητό αλλά υγιεινό και νόστιμο!!

ΥΛΙΚΆ 
500 γρ μανιτάρια λευκά
1 κόκκινη πιπεριά
1 πράσινη
1 κίτρινη
4 καροτάκια μικρά
1 κρεμμύδι μεγάλο
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ. πελτέ
1/2 κρασοπότηρο λευκό κρασί
1 μεγάλη ώριμη ντομάτα
1/2 κούπα του νεσκαφέ ελαιόλαδο
μαϊντανό
1 κύβο λαχανικών
αλάτι πιπέρι
νερό
500 γρ. μακαρόνια Νο2

ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα (νταβα) βάζω το κρεμμύδι κομμένο σε κυβάκια και τα σκόρδα με λίγο νεράκι και ανακατεύω μέχρι να εξατμιστεί και να φύγει η σπιρτάδα τους.
Στη συνέχεια ρίχνω το ελαιόλαδο και τα μανιτάρια και τα ανακατεύω.
Προσθέτω τον πελτέ, ανακατεύω και σβήνω με λίγο λευκό κρασί. 
Περιμένω να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτω μια μεγάλη ντομάτα ώριμη, όλες τις πιπεριές κομμένες σε μικρά κυβάκια  και νεράκι από τα βρασμένα μακαρόνια και τα μαγειρεύω για 10' .
ΠΑΝΕΎΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΓΡΉΓΟΡΟ