Σαρδέλες σαν τηγανητές



ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΣΑΝ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Πλένουμε τις σαρδέλες, τις καθαρίζουμε και βγάζουμε το κόκαλό τους πατώντας με το δάχτυλο και τραβώντας το να βγει. 
  2. Βάζουμε αλάτι και αλευρώνουμε και από δύο πλευρές.
  3. Μετά τις βουτάμε μία - μία μέσα σε λάδι που έχουμε βάλει σε ένα βαθύ πιάτο και τις τοποθετούμε δίπλα - δίπλα σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 250 βαθμούς στην πάνω σχάρα για λίγα λεπτά.
  5. Προσοχή να μην τις κάψουμε!!



Δημιουργός συνταγής: Άννα Αννούλα

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!