
ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΣΑΝ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τις σαρδέλες, τις καθαρίζουμε και βγάζουμε το κόκαλό τους πατώντας με το δάχτυλο και τραβώντας το να βγει.
- Βάζουμε αλάτι και αλευρώνουμε και από δύο πλευρές.
- Μετά τις βουτάμε μία - μία μέσα σε λάδι που έχουμε βάλει σε ένα βαθύ πιάτο και τις τοποθετούμε δίπλα - δίπλα σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 250 βαθμούς στην πάνω σχάρα για λίγα λεπτά.
- Προσοχή να μην τις κάψουμε!!
Δημιουργός συνταγής: Άννα Αννούλα