
ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΦ
Συνταγή για 5 - 6 άτομα
Υλικά:
5 - 6 μεγάλα φύλλα μαρούλι σγουρό
2 μεγάλες ντομάτες
1 μεγάλο αγγουράκι
1/4 του κιλού πάριζα η ζαμπόν (ανάλογα τα γούστα του καθενός)
300 - 400 γρ.γκουντα τριμμένο
3 αυγά βρασμένα
2 μεγάλες ντομάτες
1 μεγάλο αγγουράκι
1/4 του κιλού πάριζα η ζαμπόν (ανάλογα τα γούστα του καθενός)
300 - 400 γρ.γκουντα τριμμένο
3 αυγά βρασμένα
Υλικά για τη σως:
7 - 8 γεμάτες κ.σ. μαγιονέζα
7 - 8 γεμάτες κ.σ. κέτσαπ
Λίγο λάδι (περίπου 3 - 4 κ.σ.)
Λίγο ξύδι ( περίπου 3 - 4 κ.σ.)
Ελάχιστο αλάτι
7 - 8 γεμάτες κ.σ. κέτσαπ
Λίγο λάδι (περίπου 3 - 4 κ.σ.)
Λίγο ξύδι ( περίπου 3 - 4 κ.σ.)
Ελάχιστο αλάτι
Τοποθετούμε τα υλικά σε σαλατιέρα με τη σειρά που αναγράφονται παραπάνω.
Ανακατεύουμε καλά τα υλικά της σως και περιχύνουμε τη σαλάτα.
Δημιουργός συνταγής: Ελενη Τσιουκανη