Γαριδομακαρονάδα


ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πήρα μικρές και μεγάλες γαρίδες, τις καθάρισα και έβρασα το κέλυφος τους με κύβο λαχανικών.
Έβαλα σε ένα βαθύ τηγάνι λίγο λάδι, ψιλοέκοψα φρέσκο κρεμμύδι και ξερό, 1 ψιλοκομμένη ντομάτα, 2 σκελίδες σκόρδο τσιγαρίστηκαν λίγο, πρόσθεσα τις καθαρισμένες γαρίδες ( 2 λεπτά θέλουν) και στο τέλος 1 σφηνάκι ούζο, αλάτι και πιπέρι.
Έβρασα τα μακαρόνια (λιγκουίνι) στο ζωμό που είχα βράσει το κέλυφος από τις γαρίδες και στο τέλος τα έβαλα και αυτά στο τηγάνι με ψιλοκομμένο μαϊντανό.


Δημιουργός συνταγής: Giannis Artemis Peteinarakis

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!