
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πήρα μικρές και μεγάλες γαρίδες, τις καθάρισα και έβρασα το κέλυφος τους με κύβο λαχανικών.
- Έβαλα σε ένα βαθύ τηγάνι λίγο λάδι, ψιλοέκοψα φρέσκο κρεμμύδι και ξερό, 1 ψιλοκομμένη ντομάτα, 2 σκελίδες σκόρδο τσιγαρίστηκαν λίγο, πρόσθεσα τις καθαρισμένες γαρίδες ( 2 λεπτά θέλουν) και στο τέλος 1 σφηνάκι ούζο, αλάτι και πιπέρι.
- Έβρασα τα μακαρόνια (λιγκουίνι) στο ζωμό που είχα βράσει το κέλυφος από τις γαρίδες και στο τέλος τα έβαλα και αυτά στο τηγάνι με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Δημιουργός συνταγής: Giannis Artemis Peteinarakis