
Η γεύση του απίστευτη, συνταγή της Γκόλφως μας.
Υλικά
- 4 μερίδες αρνάκι
- 1 κρεμμύδι ξηρό τριμμένο
- 1 καρότο κυβάκια ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
- λίγο σκόρδο
- 1 λεμόνι στυμμένο
- 1 κουταλιά κορν φλάουρ
- αλάτι,
- πιπέρι,
- κουρκουμά.
Εκτέλεση
- Σε ελαιόλαδο βάζουμε το αρνάκι να πάρει ελαφρύ χρώμα και ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το καρότο, το αλάτι, πιπέρι, και τον κουρκουμά.
- Τσιγαρίζουμε 5 λεπτά ακόμη και ρίχνουμε 1 ποτήρι νερό.
- Βράζουμε σε χύτρα για 20 λεπτά.
- Κατόπιν αφαιρούμε το καπάκι, βράζουμε λίγο, προσθέτουμε το κορν φλάουρ αραιωμένο μέσα στο λεμόνι και κουνάμε την κατσαρόλα.
- Μόλις πάρει δυο βράσεις και πήξει ελαφρώς είναι έτοιμο!