Αρνάκι κατσαρόλας λεμονοριγανάτο με καρότα και ρυζάκι



Μια συνταγή της κυρίας Βασιλικής Φαρμάκη για ΑΡΝΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΛΕΜΟΝΟΡΙΓΑΝΑΤΟ ΜΕ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΡΥΖΑΚΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ


Αρνάκι κατσαρόλας λεμονοριγανάτο με καρότα και ρυζάκι

Η γεύση του απίστευτη, συνταγή της Γκόλφως μας. 

ΥΛΙΚΑ
4 μερίδες αρνάκι
1 κρεμμύδι ξηρό τριμμένο
1 καρότο κυβάκια ψιλοκομμένο
1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
λίγο σκόρδο
1 λεμόνι στυμμένο
1 κουταλιά κορν φλάουρ
αλάτι,
πιπέρι,
κουρκουμά.

Σε ελαιόλαδο βάζουμε το αρνάκι να πάρει ελαφρύ χρώμα και ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το καρότο, το αλάτι, πιπέρι, και τον κουρκουμά. 
Τσιγαρίζουμε 5 λεπτά ακόμη και ρίχνουμε 1 ποτήρι νερό.
Βράζουμε σε χύτρα για 20 λεπτά.
Κατόπιν αφαιρούμε το καπάκι, βράζουμε λίγο, προσθέτουμε το κορν φλάουρ αραιωμένο μέσα στο λεμόνι και κουνάμε την κατσαρόλα.
Μόλις πάρει δυο βράσεις και πήξει ελαφρώς είναι έτοιμο!