Κεφτεδάκια με σάλτσα

Υλικά

Για τα κεφτεδακια 
1/2 κιλο κιμα μοσχαρισιο 
2 φετες ψωμι μπαγιατικο
1 κουτ. του γλυκου αλατι 
1 αυγο 
1 κουτ. του γλυκου ριγανη 
λιγο δυοσμο 
πιπερι 
κιμινο 
λιγο λαδι

Εκτέλεση

Ζυμωνουμε και αφηνουμε στο ψυγειο. Εγω το αφησα ολο το βραδυ. 
Κανουμε μικρα μπαλακια και τηγανιζουμε με αραβοσιτελαιο. 

Για τη σαλτσα 

1 κουτί pummaro 
ιδια ποσοτητα νερου 
κιμινο 
αλατι 
πιπερι 
Αφού πάρει μια βράση, προσθέτουμε και τα κεφτεδάκια και αφηνουμε να δεσουν καλα ολα μαζί τα υλικά.


Δημιουργός συνταγής: Ευαγγελία Μιχου