
Υλικά
Για τη ζύμη
500 γρ. αλεύρι για γ.ο.χ.300 ml. νερο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ξύδι
λίγο αλάτι
Για τη γέμιση
10 φέτες πάριζα με ελαιόλαδο10 φέτες τυρί γκούντα
βάζουμε και ketchup
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε σε μία λεκάνη όλα τα υλικά για τη ζύμη μέχρι να γίνει ένα ζυμάρι ωραίο και μαλακό.
Αφήνουμε να ξεκουραστεί στην άκρη σκεπασμένο με μία πετσέτα.
Αφήνουμε να ξεκουραστεί στην άκρη σκεπασμένο με μία πετσέτα.
Ανοίγουμε τα φύλλα με νισεστέ. Εγώ έκανα 14 φύλλα, 7 για κάτω και 7 επάνω, εσείς μπορείτε να φτιάξετε λιγότερα φύλλα 4 ή 8 όσα μπορείτε.
Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα μισά φύλλα λαδώνοντάς τα ενδιάμεσα.
Αλείφουμε με κέτσαπ, στρώνουμε την πάριζα κι από πάνω το γκούντα.
Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα πάλι λαδώνοντάς τα ενδιάμεσα και τέλος την επιφάνεια της πίτας.
Χαράζουμε σε κομμάτια και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρει ωραίο χρυσάφι χρώμα, περίπου 35 λεπτά.
Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα μισά φύλλα λαδώνοντάς τα ενδιάμεσα.
Αλείφουμε με κέτσαπ, στρώνουμε την πάριζα κι από πάνω το γκούντα.
Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα πάλι λαδώνοντάς τα ενδιάμεσα και τέλος την επιφάνεια της πίτας.
Χαράζουμε σε κομμάτια και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρει ωραίο χρυσάφι χρώμα, περίπου 35 λεπτά.

Δημιουργός συνταγής: Laureta Cenkaj Hamataj