Πιπεριές με σάλτσα ντομάτας, ανθότυρο και φέτα στα πήλινα



Μια συνταγή της κυρίας Pellumbesha Lumi για ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΦΕΤΑ ΣΤΑ ΠΗΛΙΝΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Πιπεριές με σάλτσα ντομάτας, ανθότυρο και φέτα στα πήλινα

Γρήγορο και πεντανόστιμο φαγητό!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα ψήνουμε τiς πιπεριές με λίγο ελαιόλαδο στους 200 βαθμούς με αέρα για 10 λεπτά (μπορούμε και στο τηγάνι). 
Τις βαζουμε σε ένα σκεύος με καπάκι για να φύγει εύκολα ή φλούδα.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες, προσθέτουμε 5 ντομάτες κομμένες σε μικρά κομματάκια, λίγο μπούκοβο, λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι. 
Προσθέτουμε τις πιπεριές, 3 αυγά χτυπημένα και 200 γρ. ανθότυρο και ανακατεύουμε.
Γεμίζουμε τα πήλινα, βάζουμε από πάνω λίγη τριμμένη φέτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.