Αφράτα κεφτεδάκια με πατάτες στο φούρνο



ΑΦΡΑΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ


Στην απλότητα είναι η νοστιμιά!
Πεντανόστιμο φαγάκι!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο κιμά βάζω κρεμμύδι, σκόρδο, μαϊντανό, αλάτι, πάπρικα, μαύρο πιπέρι, αυγό, ντομάτα τριμμένη, ρίγανη, κύμινο, λίγο ελαιόλαδο και λίγο φρυγανιά.
Τα πλάθω και τα βάζω στο ταψί.
Κόβω τις πατάτες σε κυβάκια, βάζω λίγη πάπρικα από πάνω, κουρκουμά, μία χούφτα αποξηραμένα λαχανικά δικά μου, ελαιόλαδο, αλάτι, μαύρο πιπέρι, χυμό λεμόνι και νερό.
Σκεπάζω με αλουμινόχαρτο για μισή ώρα, στη συνέχεια το βγάζω και αφήνω να μαγειρευτεί.


Δημιουργός συνταγής: Anna Kassandra

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!