Ελιόψωμα



ΕΛΙΟΨΩΜΑ


1 κουτί μπίρα, 
1 κουτί πορτοκαλάδα με ανθρακικό, 
1 κουτί σπορέλαιο, 
1 μικρή φρέσκια μαγιά (25 γρ), 
μια πρέζα ζάχαρη, 
αλάτι και αλεύρι

Αφήνουμε να ξεκουραστεί η ζύμη 2 ώρες σε ζεστό μέρος. 
Μέσα βάζουμε ελιές, κόκκινη πιπεριά και ρίγανη. 
Τα βουτάμε στο σουσάμι. 
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου


Δημιουργός συνταγής: Σοφία Θεοδωρίδου

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!