Τυροπιτάκια



ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ


Υλικά

  • 200 γραμμάρια γάλα χλιαρό 
  • 1 φακελάκι μαγιά 
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη 
  • 1 αυγό 
  • 180 γραμμάρια ηλιέλαιο
  • 5 κούπες, αυτές που πίνουμε το διπλό ελληνικό, αλεύρι 


Εκτέλεση

  1. Αφήνουμε τη ζύμη μας να φουσκώσει περίπου μισή ώρα.
  2. Χωρίζουμε σε 3 ίσα μέρη, ανοίγουμε φύλλο και κόβουμε μικρά τρίγωνα.
  3. Γεμίζουμε με ό,τι θέλουμε, αλείφουμε από πάνω με αυγό και λίγο σουσάμι και ψήνουμε στους 190 βαθμούς, στις αντιστάσεις πάνω - κάτω. 


Δημιουργός συνταγής: Μένια Στεφοπούλου

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!

Δείτε επίσης:

Recent Posts Widget