
Υλικά
- 150 γρ. άσπρο ταραμά
- 450 γρ. ψωμί, βρεγμένο και καλά στυμμένο
- 300 γρ ελαιόλαδο
- 1 μικρό, ξερό κρεμμύδι τριμμένο στο ψιλό του τρίφτη
- 4 -5 σφηνάκια λεμόνι
Εκτέλεση
- Βάζουμε τον ταραμά στο μίξερ με λίγο από το ψωμί και το τριμμένο κρεμμύδι και αρχίζουμε το χτύπημα.
- Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο σιγά - σιγά, λεμόνι, ψωμί βρεγμένο και στυμμένο καλά, πάλι λεμόνι και ελαιόλαδο, μέχρι να τελειώσει.