Ταραμοσαλάτα



Υλικά

  • 150 γρ. άσπρο ταραμά 
  • 450 γρ. ψωμί, βρεγμένο και καλά στυμμένο
  • 300 γρ ελαιόλαδο 
  • 1 μικρό, ξερό κρεμμύδι τριμμένο στο ψιλό του τρίφτη
  • 4 -5 σφηνάκια λεμόνι


Εκτέλεση 

  1. Βάζουμε τον ταραμά στο μίξερ με λίγο από το ψωμί και το τριμμένο κρεμμύδι και αρχίζουμε το χτύπημα.
  2. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο σιγά - σιγά, λεμόνι, ψωμί βρεγμένο και στυμμένο καλά, πάλι λεμόνι και ελαιόλαδο, μέχρι να τελειώσει.


Δημιουργός συνταγής: Αναστασια Βλαχου

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!