Τσιζκέικ Kinder Bueno


Μια συνταγή της κυρίας Efi Prentza για ΤΣΙΖΚΕΙΚ KINDER BUENO από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Τσιζκέικ Kinder Bueno

Ένα εύκολο, υπέροχο γλυκό που θα σας ενθουσιάσει!!

Υλικά
300 γρ. μπισκότα digestive
150 γρ. μαργαρίνη (εγώ αντί για μαργαρίνη έβαλα βούτυρο)
350 ml. κρέμα γάλακτος
450 γρ. τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια
120 γρ. ζάχαρη άχνη
7 μπάρες Kinder Bueno

Εκτέλεση συνταγής
Θρυμματίζετε τα μπισκότα σε σκόνη στο multi. 
Λιώνετε το βούτυρο, προσθέτετε τα θρυμματισμένα μπισκότα και ανακατεύετε καλά να ομογενοποιηθούν. 
Μεταφέρετε το μείγμα σε φόρμα με αποσπώμενο πάτο 22 εκ. περίπου ή ταψάκι στο οποίο έχετε τοποθετήσει μεμβράνη ή λαδόχαρτο (για να το ξεφορμάρεται εύκολα) και το πιέζετε στη βάση του. 
Το βάζετε στο ψυγείο να κρυώνει.
Χτυπάτε τη κρέμα γάλακτος σε πηχτή σαντιγί. 
Χτυπάτε, σε άλλο μπολ, με το μίξερ χειρός και το τυρί τύπου Philadelphia μέχρι να αφρατέψει. 
Προσθέτετε τη ζάχαρη άχνη και χτυπάμε 1′ να ομογενοποιηθεί. 
Χαμηλώνετε την ταχύτητα του μίξερ στο ελάχιστο, προσθέτετε και τη χτυπημένη σαντιγί και χτυπάτε για ακόμα 1′ να ενσωματωθεί.
Λιώνετε σε μπεν μαρί τα 5 από τα 7 Κinder Bueno (ή στο φούρνο μικροκυμάτων για 20 - 30 δευτερόλεπτα στην ελάχιστη θερμοκρασία). Θα λιώσει η σοκολάτα και θα μείνει η γκοφρέτα. 
Προσθέτετε αυτό το μείγμα, σοκολάτας - γκοφρέτας στο μείγμα του cheesecake κι ανακατεύετε καλά.
Ρίχνετε το μείγμα πάνω στη βάση μπισκότου και το βάζετε πάλι στο ψυγείο να κρυώσει.
Κόβετε σε κομματάκια τις 2 υπόλοιπες μπάρες Kinder Bueno γαρνίρετε το cheesecake και το βάζετε πάλι στο ψυγείο να κρυώσει. 
Μόλις κρυώσει κόψτε σε μερίδες, σερβίρετε και απολαύστε.