
Υλικά
Μια συσκευασια μανιτάρια πλευρωτους
Για την μαριναδα
1/2 φλ. ελαιολαδο1 κ .σ. μουσταρδα
1 κ.σ. κρεμα βαλσαμικου
αλατι - πιπερι
Φρυγανια για το παναρισμα
Εκτέλεση
Ετοιμαζουμε τη μαριναδα και βαζουμε τα μανιταρια.Ανακατευουμε να παει παντου.
Μετα παναρουμε με τη φρυγανια, τα τοποθετουμε σε ενα ταψι και τα αφηνουνε για 1 ωρα.
Τηγανιζουμε σε μετρια φωτια.
Εαν θελουμε τα ψηνουμε στο φουρνο, στους 190 βαθμους.
Συνοδευουμε με πουρε, πιλάφι και πρασινη σαλατα.
Δημιουργός συνταγής: Μαρινα Μισαηλιδου