Σνίτσελ με μανιτάρια πλευρώτους

Υλικά

Μια συσκευασια μανιτάρια πλευρωτους

Για την μαριναδα

1/2 φλ. ελαιολαδο
1 κ .σ. μουσταρδα
1 κ.σ. κρεμα βαλσαμικου 
αλατι - πιπερι
Φρυγανια για το παναρισμα

Εκτέλεση

Ετοιμαζουμε τη μαριναδα και βαζουμε τα μανιταρια.
Ανακατευουμε να παει παντου.
Μετα παναρουμε με τη φρυγανια, τα τοποθετουμε σε ενα ταψι και τα αφηνουνε για 1 ωρα.
Τηγανιζουμε σε μετρια φωτια.
Εαν θελουμε τα ψηνουμε στο φουρνο, στους 190 βαθμους.
Συνοδευουμε με πουρε, πιλάφι και πρασινη σαλατα.


Δημιουργός συνταγής: Μαρινα Μισαηλιδου