Σε πήλινο έβαλα φέτα, ντομάτα χωρίς τα σποράκια, πάπρικα γλυκιά, πράσινη πιπεριά γλυκιά που είχα, μπούκοβο καυτερό, αν είχα πιπεριά να καίει δε θα έβαζα μπούκοβο.
Πρόσθεσα ρίγανη και λίγο ελαιόλαδο.
Έβαλα στα μικροκύματα για 2 λεπτά.
Το έβγαλα, πάτησα με πιρούνι και πρόσθεσα γκούντα και λίγη πιπεριά από πάνω.
Πριν το βγάλω στο τραπέζι το βάζω ξανά στα μικροκύματα να λιώσει το γκούντα.
Σερβίρω ζεστό.
(Αν δεν έχουμε φούρνο μικροκυμάτων ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει η φέτα).
Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!
Εξερευνήστε τη σελίδα μας για τις Καλύτερες Συνταγές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής! Ανακαλύψτε νέες γεύσεις και δημιουργήστε απολαυστικά πιάτα και γλυκά!