Μπουγιουρντί σε πήλινο



ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ ΣΕ ΠΗΛΙΝΟ


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε πήλινο έβαλα φέτα, ντομάτα χωρίς τα σποράκια, πάπρικα γλυκιά, πράσινη πιπεριά γλυκιά που είχα, μπούκοβο καυτερό, αν είχα πιπεριά να καίει δε θα έβαζα μπούκοβο. 
  • Πρόσθεσα ρίγανη και λίγο ελαιόλαδο. 
  • Έβαλα στα μικροκύματα για 2 λεπτά. 
  • Το έβγαλα, πάτησα με πιρούνι και πρόσθεσα γκούντα και λίγη πιπεριά από πάνω. 
  • Πριν το βγάλω στο τραπέζι το βάζω ξανά στα μικροκύματα να λιώσει το γκούντα. 
  • Σερβίρω ζεστό.
  • (Αν δεν έχουμε φούρνο μικροκυμάτων ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει η φέτα).


Δημιουργός συνταγής: Stavroula Orgasli

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!