
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε πήλινο έβαλα φέτα, ντομάτα χωρίς τα σποράκια, πάπρικα γλυκιά, πράσινη πιπεριά γλυκιά που είχα, μπούκοβο καυτερό, αν είχα πιπεριά να καίει δε θα έβαζα μπούκοβο.
 - Πρόσθεσα ρίγανη και λίγο ελαιόλαδο.
 - Έβαλα στα μικροκύματα για 2 λεπτά.
 - Το έβγαλα, πάτησα με πιρούνι και πρόσθεσα γκούντα και λίγη πιπεριά από πάνω.
 - Πριν το βγάλω στο τραπέζι το βάζω ξανά στα μικροκύματα να λιώσει το γκούντα.
 - Σερβίρω ζεστό.
 - (Αν δεν έχουμε φούρνο μικροκυμάτων ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει η φέτα).
 
Δημιουργός συνταγής: Stavroula Orgasli