
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε πήλινο έβαλα φέτα, ντομάτα χωρίς τα σποράκια, πάπρικα γλυκιά, πράσινη πιπεριά γλυκιά που είχα, μπούκοβο καυτερό, αν είχα πιπεριά να καίει δε θα έβαζα μπούκοβο.
- Πρόσθεσα ρίγανη και λίγο ελαιόλαδο.
- Έβαλα στα μικροκύματα για 2 λεπτά.
- Το έβγαλα, πάτησα με πιρούνι και πρόσθεσα γκούντα και λίγη πιπεριά από πάνω.
- Πριν το βγάλω στο τραπέζι το βάζω ξανά στα μικροκύματα να λιώσει το γκούντα.
- Σερβίρω ζεστό.
- (Αν δεν έχουμε φούρνο μικροκυμάτων ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει η φέτα).
Δημιουργός συνταγής: Stavroula Orgasli