Κοντοσούβλι στη λαδόκολλα και πατάτες φούρνου


ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ

Απλά και νόστιμα!!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μαρινάρισα από το βράδυ το κρέας (σπάλα χοιρινή) σε λάδι, κρασί, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, κουρκουμά, πάπρικα καπνιστή, γλυκό μπούκοβο, φέτες κρεμμύδι. 
Βάζω το κρέας αφού το περάσω σε ξύλο για σουβλάκι σε λαδόκολλα, προσθέτω μια πιπεριά πράσινη, μια Φλωρίνης σε κομμάτια, μια ντομάτα σε κομμάτια, γραβιέρα σε κομμάτια, αλάτι λίγο, πιπέρι ρίγανη, λάδι και τα τυλίγω καλά και με αλουμινόχαρτο.
Τα βάζω στη γάστρα και σιγοψήνω,
Δέκα λεπτά πριν το σβήσω ανοίγω να πάρει χρώμα.


Credits:
Σούλα Λεβέντη