
Ελαφρύ και δροσιστικό!
Υλικά
1 και μισο πακέτο μπισκοτα πτι μπερ,
500 γρ φυτική σαντιγί,
1 γαλα ζαχαρούχο,
400 γρ γιαούρτι στραγγιστό,
3 φακελάκια (μονα) σκονη ζελε φραουλα,
600 γρ περίπου φρεσκες φράουλες,
600 γρ χυμο φραουλας.
1 φλυτζάνι του καφε χλιαρο νερο
Εκτέλεση
Χτυπάμε τη σαντιγί να αφρατέψει, προσθέτω το ζαχαρούχο.
Προσθέτω το γιαούρτι σιγα - σιγα ανακατεύοντας με σπάτουλα (όχι μίξερ).
Κατόπιν προσθέτω φακελάκι σκόνη ζελέ φράουλας αφού το εχω διαλύσει στο 1φλυτζ του καφέ χλιαρό νερό.
Στρωνω τα μπισκότα, σαντιγί, μπισκότα, παλι σαντιγί, κόβω τις φράουλες και στο τέλος το υγρο ζελέ που ήδη έχει παγώσει.
Στρωνω τα μπισκότα, σαντιγί, μπισκότα, παλι σαντιγί, κόβω τις φράουλες και στο τέλος το υγρο ζελέ που ήδη έχει παγώσει.
Ζελέ
600 γρ χυμό φράουλας,
φακελάκια ζελε.
ζεσταίνουμε το χυμο,
λιώνουμε τη σκόνη και τ αφήνουμε να σφίξει.
Η ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΕΊΝΑΙ ΣΊΓΟΥΡΗ!


Δημιουργός συνταγής: Lina Soukouli