Στρόμπολι



Μια συνταγή της κυρίας Μαριας Μιχου‎ για ΣΤΡΟΜΠΟΛΙ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Στρόμπολι

Υλικά
Για τη ζύμη 
500 γρ. αλεύρι
350 γρ. νερό
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. αλάτι

Εκτέλεση.
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε τη ζύμη να διπλασιαστεί.
Όταν είναι έτοιμη χωρίζουμε σε 4 μέρη.
Παίρνουμε το κάθε ζυμαράκι, ανοίγουμε με τον πλάστη, βάζουμε γέμιση με αλλαντικά, τυρί ή και κοτόπουλο (ή ό,τι άλλο θέλουμε)
Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε για 40 λεπτά στους 170 βαθμούς.