Πένες με φιλέτο κοτόπουλο με άρωμα της άνοιξης



Μια συνταγή της κυρίας Tatjana Mico για ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Πένες με φιλέτο κοτόπουλο με άρωμα της άνοιξης 

Γρήγορο και πεντανόστιμο!

500 γρ. πένες βρασμένα σε νερό και αλάτι, 
2 φιλέτο κοτόπουλο, 
2 ματσάκια φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο , 
1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο, 
1 ποτήρι ελαιόλαδο, 
1 ποτήρι άσπρο κρασί, 
1 κ.γ. μουστάρδα, 
1 μικρό κουτί με κρέμα γάλακτος, 
1 κουτάλι τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια 
150 γρ τυρί φέτα κατσικίσιο, 
αλάτι και μαύρο πιπέρι

Στο ζεστό λάδι βουτάμε τα φιλέτα να πάρουν λίγο χρώμα,
Το βγάζουμε σε ένα πιάτο και ρίχνουμε στο ίδιο τηγάνι το φρέσκο κρεμμύδι.
Το τσιγαρίζουμε για λίγα λεπτά να φύγουν όλα τα υγρά,
Βάζουμε ξανά τα φιλέτα μέσα για λίγα λεπτά και στο ποτήρι με το κρασί λιώνουμε το 1 κ.γ. μουστάρδα και με αυτό το σβήνουμε το κρέας,
Βάζουμε και 1 ποτήρι ζωμό από τα βρασμένα μακαρόνια και το σκεπάζουμε με καπάκι να δέσει η σάλτσα,
Μετά βάζουμε την κρέμα γάλακτος, τα τυριά, άνηθο, πιπέρι και ελάχιστο αλάτι.
Μέσα στη σάλτσα με τα φιλέτα βάζουμε τα βρασμένα μακαρόνια, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε. Στο τέλος πασπαλίζουμε με άνηθο.