Μεζεδάκι με κολοκυθάκια



Μια συνταγή της κυρίας Αννας Αννούλα για ΜΕΖΕΔΑΚΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Μεζεδάκι με κολοκυθάκια

Έχετε πολλά κολοκυθάκια... κάντε ωραίο μεζεδάκι η σαν σαλάτα πολύ εύκολο!

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και κόβουμε τα κολοκυθάκια (εγώ έκανα 4 μεγάλα σε 2 ταψιά και έψησα όλα μαζί) σε όχι πολύ λεπτές μακρόστενες φέτες.
Αλείφουμε με ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές και ψήνουμε σε λαδόκολλα στο ζεστό φούρνο με αέρα 230° μέχρι λίγο να πάρουν χρώμα και να ψηθούν. 
Όταν μετά από ψήσιμο κρυώσουν βάζουμε από μία κουταλιά του γλυκού γέμιση και τυλίγουμε σε ρολάκια. 
Αφήνουμε στο ψυγείο!

Γέμιση για 4 μεγάλα κολοκυθάκια:
300 γρ τυρί φέτα, 
2 κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι, 
1 σκελίδα τριμμένο σκόρδο
Ανακατεύουμε καλά!

Και επειδή δεν πετάμε τίποτα ότι περίσσεψε από τα ωμά κολοκυθάκια, δηλαδή τα κόμματα που είναι μικρά και δεν μπορούμε να τυλίξουμε, τα έτριψα και έκανα κολοκυθοκεφτέδες.