Κολοκυθοκεφτέδες



Μια συνταγή της κυρίας ‎Ειρήνης Σταματέλλη για ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Κολοκυθοκεφτέδες

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ένα κιλό κολοκυθάκια τα τρίβω στον τρίφτη και τα αφήνω να στραγγίσουν καλά ή τα αφήνω ένα βράδυ στο ψυγείο με λίγο αλάτι.
Τρίβω ένα κρεμμύδι, κάνα τέταρτο τυρί κατά προτίμηση κεφαλοτύρι, δύο αυγα, αλάτι, πιπέρι, δύο - τρεις κουταλιές φρυγανιά τριμμένη και μαϊντανό.
Σήμερα έβαλα δυόσμο.
Αν χρειάζεται κι άλλη φρυγανιά θα δείτε το μείγμα να μην είναι νερουλό.
Αλευρώνω και τηγανίζω.