Τυρί σαγανάκι



ΤΥΡΙ ΣΑΓΑΝΑΚΙ 


Γρήγορο εύκολο και τέλειο συνοδευτικό!!!


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Παίρνουμε το ειδικό τυρί για σαγανάκι (κεφαλοτύρι, γραβιέρα, κεφαλογραβιέρα κτλ...)
  2. Το βουτάμε στο νερό, ύστερα στο αλεύρι, πάλι στο νερό και στο τέλος πάλι στο αλεύρι. 
  3. Τηγανίζουμε σε σπορέλαιο μέχρι να αρχίσει να μαλακώνει και να πάρει ωραίο χρώμα!


Δημιουργός συνταγής: Αγγελικη Πλατη

 Ακολουθήστε τις Καλύτερες Συνταγές στο Google News!