Πιροσκί με τυρί, τυροπιτάκια και αφράτα σταφιδόψωμα με την ίδια ζύμη



Μια συνταγή της κυρίας 'Αννα Αννούλα για ΠΙΡΟΣΚΙ ΜΕ ΤΥΡΙ, ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΑ ΣΤΑΦΙΔΟΨΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΖΥΜΗ από την ομάδα στο Facebook ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ


Πιροσκί με τυρί, τυροπιτάκια και αφράτα σταφιδόψωμα με την ίδια ζύμη

Ζύμη
Βάζω σε μια λεκανίτσα 2 ποτήρια ΧΛΙΑΡΟ ΓΑΛΑ, 1/2 ποτήρι ΕΛΑΦΡΥ ΛΑΔΙ, 1 φακελάκι ΞΗΡΗ ΜΑΓΙΑ, 2 κουταλάκια ΑΛΑΤΙ, 1 κ.σ. ΖΑΧΑΡΗ και ΑΛΕΥΡΙ γύρω στο κιλό.
Ζυμώνω και αφήνω να φουσκώσει περίπου 1 ώρα.
Βάζω γέμιση, αλείφω με ΑΥΓΟ και ψήνω στους 180° βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να γίνουν ροδοκόκκινα.

*Γέμιση έβαλα ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ με λίγο ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.
*Για σταφιδόψωμο μέσα έβαλα ΣΤΑΦΙΔΕΣ.
*Τα πιροσκί γέμιση μόνο ΤΥΡΙ και τηγάνισμα σε μέτρια φωτιά,