ΜΙΛΦΕΪΓ ΚΑΡΑΜΕΛΑ - ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Υλικά
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 4 ποτήρια νερό
- 5 κ.σ. κορν φλάουρ
- 2 κρόκους αυγών
- 1 πακέτο σφολιατίνια με επικάλυψη σοκολάτας
- 1 φακελάκι βανίλια
- 1 κ.σ. κονιάκ
- 1 κ.σ. ανθόνερο
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κ.σ. βούτυρο soft
Εκτέλεση
- Βάζω το ζαχαρούχο, το νερό, το κορν φλάουρ και τους κρόκους στην κατσαρόλα σε σιγανή φωτιά και ανακατεύω συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα.
- Όταν είναι έτοιμη, αποσύρω από τη φωτιά και ρίχνω μέσα τη βανίλια, το κονιάκ, το ανθόνερο και το βούτυρο.
- Εν τω μεταξύ σε μια πιατέλα σπάω τα μισά σφολιατίνια, ρίχνω από πάνω την κρέμα και πάνω από την κρέμα σπάω τα υπόλοιπα σφολιατίνια.
- Τέλος γαρνίρω με σιρόπι καραμέλας και Chocolate chips.
Credits:
Basw Basileiou