Αφράτα κεφτεδάκια



ΑΦΡΑΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ 

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο από ελιά
2 φέτες ψωμί μουλιασμένες κατά προτίμηση σταρένιο
1 αυγό
δυόσμο και μαϊντανό
1 μεγάλο κρεμμύδι και 2 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
ρίγανη και αλάτι
2 γύρους ξίδι πάνω από τον κιμά
αλεύρι και αραβοσιτέλαιο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε καλά τα υλικά και τα αφήνουμε μισή ωρίτσα για να τραβήξουν τα μυρωδικά τους.
Μετά βάζουμε το το λάδι στο τηγάνι, φτιάχνουμε κεφτεδάκια, αλευρώνουμε και τηγανίζουμε.


Αφράτα κεφτεδάκια