
Ένα φαγητό που το αγαπάμε πολύ!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ τα ΠΑΪΔΑΚΙΑ, προσθέτουμε ΡΙΓΑΝΗ, ΘΥΜΑΡΙ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ και τα βάζουμε σε μπολ στο ψυγείο τουλάχιστον για 2 ώρες.Εγώ τα άφησα λίγο παραπάνω.
Καλό τους κάνει το μαρινάρισμα.
Μπορούμε και όλο το βράδυ.
Μπορούμε και όλο το βράδυ.
Τα ψήνουμε στα κάρβουνα ή στο σχαροτήγανο ή και στη σχάρα του φούρνου.
Δημιουργός συνταγής: Αναστασια Βλαχου