ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΟΤΌΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΠΑΪΔΆΚΙΑ ΣΤΑ ΚΆΡΒΟΥΝΑ
Ένα φαγητό που το αγαπάμε πολύ!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ τα ΠΑΪΔΑΚΙΑ, προσθέτουμε ΡΙΓΑΝΗ, ΘΥΜΑΡΙ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ και τα βάζουμε σε μπολ στο ψυγείο τουλάχιστον για 2 ώρες.
Εγώ τα άφησα λίγο παραπάνω.
Καλό τους κάνει το μαρινάρισμα.
Μπορούμε και όλο το βράδυ.
Μπορούμε και όλο το βράδυ.
Τα ψήνουμε στα κάρβουνα ή στο σχαροτήγανο ή και στη σχάρα του φούρνου.