
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΡΥΖΙ
Μοσχαράκι κοκκινιστό με ωραία σαλτσούλα και συνοδεύουμε με ότι μας αρέσει!
Υλικά
- 1 κιλό κρέας κομμένο σε μικρές μερίδες
- 2 κρεμμύδια ξερά χοντροκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο,
- λίγο κρασί
- 3 ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη
- 1 κουταλιά πελτέ ντομάτας
- 2 καρότα κομμένα,
- αλάτι,
- πιπέρι,
- λίγο θυμάρι
- λάδι
- Για το σερβίρισμα ρύζι σπυρωτό!
Εκτέλεση
- Πλένω το κρέας και αφήνω για λίγο σε τρυπητό.
- Βάζω το λάδι στη χύτρα και τσιγαρίζω το κρέας.
- Έπειτα ρίχνω το κρασί και συμπληρώνω με τα υπόλοιπα υλικά μου.
- Μαγειρεύω σε χαμηλή φωτιά για 25 λεπτά μέχρι να μαλακώσει και να έχει ωραία σάλτσα το φαγητό μου.
- Βράζω σε μικρή κατσαρόλα το ρύζι και σερβίρω σε πιάτο μαζί με το κρέας.
- Έγινε πεντανόστιμο και το ευχαριστήθηκε όλη η οικογένεια!!!