Μελωμένο κότσι



ΜΕΛΩΜΕΝΟ ΚΟΤΣΙ

Σκέτο λουκούμι!

Υλικά
κότσι
αλάτι
γλυκιά πάπρικα
μείγμα 4 πιπεριών
ρίγανη
ελαιόλαδο
λευκή κρέμα βαλσάμικου πορτοκάλι και λεμόνι
κρέμα βαλσάμικου με μουστάρδα
πατάτες
καρότα
1 κ.γ. κορν φλάουρ
1 κ.σ. βούτυρο.

Αλατοπιπερώνω το κότσι και το κάνοω μασάζ με τα υπόλοιπα υλικά.
Το τυλίγω με λαδόκολλα, το βάζω στην γάστρα με 1 ποτήρι νερό και σιγοψήνω στους 200 βαθμούς.
Μόλις είναι έτοιμο παίρνω το ζουμάκι και το δένω μια 1 κ.γ. κορν φλάουρ και περιχύνω το κότσι.
Τις πατάτες και τα καρότα τα βράζω σε αλατόνερο.
Τις κόβω σε φετούλες και όπως είναι ζεστές ρίχνω μια κ.σ. βούτυρο.


Credits:
Μαρινα Μισαηλιδου
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Μελωμένο κότσι