
ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑΟ
Υλικά
- 150 γρ. μαργαρίνη
- 6 κ.γ. μέλι ή 150 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1 αυγό
- 1 βανίλια
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 3 νεροπότηρα αλεύρι περίπου, ώσπου να μην κολλάει στα χέρια
- 2 κ.γ. κακάο
Εκτέλεση
- Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το αυγό και μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το κακάο.
- Χωρίζουμε τη ζύμη σε δύο μέρη.
- Στο ένα ενσωματώνουμε και το κακάο.
- Αφήνουμε τις ζύμες να ξεκουραστούν στο ψυγείο για 1 ώρα.
- Ανοίγουμε φύλλα και κόβουμε μπισκοτάκια με στενό ποτήρι ή κουπάτ.
- Ψήνουμε στα 170 βαθμούς για 10 λεπτά.
Δημιουργός συνταγής: Anna Kassandra
