Γουρουνοπούλα με τραγανή πετσούλα και πατάτες



ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΠΕΤΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη ΓΟΥΡΟΝΟΠΟΥΛΑ στο ψαχνό έβαλα ΑΛΑΤΙ και ΠΙΠΕΡΙ τίποτα άλλο δεν βάζουμε στη γουρουνοπούλα.
Μετά γυρίζω τα κρέας και τρίβω την πέτσα με ΑΛΑΤΙ ΧΟΝΤΡΟ πολύ καλά.
Το βάζω στο φούρνο στους 180 βαθμούς και μετά από μιάμιση ώρα δυναμώνω την φωτιά για να γίνει τραγανή η πετσούλα.
Ενδιάμεσα ραντίζω την πέτσα με νερό .
Αν θέλω πατάτες τις βάζω στα μέσα του ψησίματος.
Ο χρόνος ψησίματος είναι ανάλογα πόσα κιλά είναι το κρέας μία ώρα για κάθε κιλό.

Credits:
Martha Martha