Ρυζόγαλο

 
ΡΥΖΟΓΑΛΟ

Υλικά:
50 gr ρύζι γλασέ
450 gr νερό
900 ml γάλα
70 gr κορν φλάουερ
80 gr ζάχαρη
1 βανίλια

Εκτέλεση:
Βράζουμε το ρυζάκι μας μαζί με το νερό για περίπου 12 λεπτά.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα με τα υπόλοιπα υλικά.
Όταν βράσει το ρυζάκι ρίχνουμε το μίγμα μέσα στη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα μας.
Σερβίρουμε σε μπολάκια με μπόλικη κανέλλα.


Credits:
Κυριακή Νικολακοπούλου
Ρυζόγαλο