Κολοκυθοκεφτέδες



ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε στον τρίφτη από τη χοντρή μεριά 4 ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ.
Τα ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ και τα αφήνουμε μισή εώς μία ώρα να φύγει το νερό τους.
Τρίβουμε και ένα ΚΑΡΟΤΟ στη λεπτή μεριά του τρίφτη και τα ενώνουμε με τα κολοκύθια.
Βάζουμε ένα ΚΡΕΜΜΥΔΙ ψιλοκομμένο, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΑΝΗΘΟ, ΜΑΪΝΤΑΝΟ και ένα ΑΥΓΟ και τα ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε 3/4 του φλιτζανιού ΑΛΕΥΡΙ να γίνει μια σφιχτή ζύμη.
Τα τηγανίζουμε σε μπόλικο ΛΑΔΙ.


Credits:
Σταυρουλλα Βασιλειου
Αγαπώ τη μαγειρική και ζαχαροπλαστική.Οι συνταγές μας.
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ (επιμέλεια κειμένου)

Κολοκυθοκεφτέδες