
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τρίβουμε στον τρίφτη από τη χοντρή μεριά 4 ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ.
- Τα ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ και τα αφήνουμε μισή εώς μία ώρα να φύγει το νερό τους.
- Τρίβουμε και ένα ΚΑΡΟΤΟ στη λεπτή μεριά του τρίφτη και τα ενώνουμε με τα κολοκύθια.
- Βάζουμε ένα ΚΡΕΜΜΥΔΙ ψιλοκομμένο, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΑΝΗΘΟ, ΜΑΪΝΤΑΝΟ και ένα ΑΥΓΟ και τα ανακατεύουμε καλά.
- Προσθέτουμε 3/4 του φλιτζανιού ΑΛΕΥΡΙ να γίνει μια σφιχτή ζύμη.
- Τα τηγανίζουμε σε μπόλικο ΛΑΔΙ.
Δημιουργός συνταγής: Σταυρουλλα Βασιλειου