Το αυθεντικό New York cheesecake

Πανεύκολο, αφράτο, με κρεμώδη υφή και χωρίς μίξερ.
Αξίζει να το φτιάξετε και να το δοκιμάσετε.

Υλικά

Για τη βάση

  • 120 γρ Μπισκότα Digestive
  • 60 γρ βούτυρο λιωμένο

Για την κρέμα

  • 400 γρ τυρί κρέμα
  • 120 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
  • 100 γρ γιαούρτι στραγγιστό + 100 γρ κρέμα γάλακτος
  • 150 γρ κρέμα γάλακτος
  • 2 αυγά
  • 2 κ.σ. κορν φλάουρ
  • 3 βανίλιες
  • 1/4 από το χυμό λεμονιού

Για τη σως

  • 200 γρ κατεψυγμένα φρούτα του δάσους
  • 40 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
  • 1 κ.σ. νερό

Μην ξεχνάτε τους χρόνους ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: Στους 180 για 30 λεπτά, μετά χαμηλώνουμε στους 150 για άλλα 30 λεπτά, να πάρει σκουροχρυσαφί χρώμα.
Κλείνουμε το φούρνο, αφήνουμε μέσα το Τσιζκέικ για 1 ώρα, βγάζουμε μετά να κρυώσει και μετά ψυγείο για 6 ώρες να σφίξει!!!


Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί


Δημιουργός συνταγής: Bake It