Υλικά
1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 αυγό
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 αυγό
μαϊντανός
δυόσμος
ρίγανη
αλατοπίπερο
4 - 5 φέτες ξερό ψωμί μουλιασμένο σε νερό, μόνο την ψίχα
κύμινο
μπαχάρι
ελαιόλαδο
δυόσμος
ρίγανη
αλατοπίπερο
4 - 5 φέτες ξερό ψωμί μουλιασμένο σε νερό, μόνο την ψίχα
κύμινο
μπαχάρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ζυμώνω τα υλικά και αφήνω τη ζύμη για 1 ώρα στο ψυγείο να δέσουν τα αρώματα τους.Κόβω γραβιέρα σε χοντρά κομμάτια, παίρνω ζύμη, βάζω την γραβιέρα, κλείνω σε ό,τι σχήμα θέλω, αλευρώνω και τηγανίζω σε μέτρια θερμοκρασία.
Αν θέλω τα ψήνω και στο φούρνο!
Δημιουργός συνταγής: Lena Totsika