Πατσάς μοσχαρίσιος



ΠΑΤΣΑΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟΣ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πήρα 3 ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ και 1.5 κιλό ΚΟΙΛΙΑ.
Τα πλένω, τα καθαρίζω, τα βράζω για 40 λεπτά και πετάω το πρώτο νερό.
Βάζω καθαρό ΝΕΡΟ, βάζω ΞΥΔΙ και αφήνω να βράσουν.
Τα ξεκοκαλίζω, στραγγίζω το νερό (αν χρειαστεί προσθέτω ακόμα ένα - δύο ποτήρια καθαρό νερό), τα κόβω σε κομμάτια, βάζω ΣΚΟΡΔΟ, ΑΛΑΤΙ και αφήνω να μαγειρευτεί.
Σερβίρω με ΜΠΟΥΚΟΒΟ και ΞΥΔΙ.
 

Credits:
Αννα Κασσανδρεια
Σπιτικές δημιουργικές απολαύσεις με την Άννα ...
Πατσάς μοσχαρίσιος