Ωτία



ΩΤΙΑ

Υλικά
1 ποτήρι ξινόγαλα ή κεφίρ ή γιαούρτι
1 αυγό
3 κ.σ. ζάχαρη
1/2 κ.γ. αλάτι
1 βανίλια
1 κ.γ. μπέικιν
2 - 3 ποτήρι αλεύρι, να μην κολλάει η ζύμη στα χέρια

Την αφήνω για 20 - 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
Τη χωρίζω στα δύο.
Ανοίγω φύλλο, κόβω σε τετράγωνα κομμάτια, κάνω την τρύπα στην μέση και την μια άκρη την περνάω από την μέση, από την τρύπα.
Τα τηγανίζω σε μπόλικο καυτό λάδι.



Credits:
Ιουλία Τζηκα
Μαγειρικές Απολαύσεις
Ωτία