Ατομικά μιλφέιγ



ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΙΛΦΕΙΓ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 ΑΥΓΑ, 100 γρ. ΑΛΕΥΡΙ και 250 γρ. ΖΑΧΑΡΗ, τα ανακατεύω καλά και προσθέτω 1 λίτρο ΓΑΛΑ.
Βράζω την κρέμα μέχρι να σφίξει.
Την κατεβάζω από την φωτιά, ρίχνω μέσα 2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ και 100 γρ. ΒΟΥΤΥΡΟ.
Τα ανακατεύω και την αφήνω να κρυώσει πολύ καλά.
Χτυπάω 1 ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ να γίνει σαντιγί.
Αφού κρυώσει η κρέμα, προσθέτω μερικές κουταλιές από την σαντιγί και την χτυπάω με το μίξερ.
Σπάω με τα χέρια σε μικρά κομμάτια 2 πακέτα ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ.
Στα μπολάκια ρίχνω λίγα ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΚΡΕΜΑ, ξανά ΜΠΙΣΚΟΤΑ, ΚΡΕΜΑ και από πάνω την ΣΑΝΤΙΓΙ με λίγα τριμμένα ΜΠΙΣΚΟΤΑ.
Όταν το σερβίρω το γλυκό μου θα ρίξω από πάνω και λίγη ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ.


Credits:
Ιουλία Τζηκα
Μαγειρικές Απολαύσεις
Ατομικά μιλφέιγ