
Υλικά
500 γρ. αλεύρι μαλακό300 γρ. χλιαρό νερό
2 φακελάκια ξηρή μαγιά
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.σ. ηλιέλαιο
λίγο ρίγανη πάνω στη ζύμη
σπιτική σαλτσούλα
από τυριά έβαλα γκούντα και τσένταρ
από τυριά έβαλα γκούντα και τσένταρ
από αλλαντικά έβαλα μπέικον, σαλάμι αέρος και σουτζούκι
πιπεριά
Εκτέλεση
Αφήνω το ζυμαράκι σε ζεστό μέρος να φουσκώσει.
Βάζω το ζυμάρι σε λαδωμένο ταψί και ανοίγω με τα χέρια μου μέχρι να καλύψω όλο το ταψί.
Βάζω το ζυμάρι σε λαδωμένο ταψί και ανοίγω με τα χέρια μου μέχρι να καλύψω όλο το ταψί.
Βάζω τα υλικά ξεκινώντας από την σάλτσα και τα τυριά και ψήνω στο φούρνο για σχεδόν μια ώρα, σε αντιστάσεις, στους 180 βαθμούς.
Τα υλικά της ζύμης είναι για δυο πίτσες μια μεγάλη του ταψιού φούρνου και μια μικρότερη.


Τα υλικά της ζύμης είναι για δυο πίτσες μια μεγάλη του ταψιού φούρνου και μια μικρότερη.


Δημιουργός συνταγής: Gogo Samiou